• 86-0750-3066866
  • bobo@lederlight.com
  • Faʻamatalaga a Kamupani

LEDER LIGHTING CO.,LTD

HomeTala FouSusulu susulu: malamalamaaga i tu masani i fafo

Susulu susulu: malamalamaaga i tu masani i fafo

2024-03-12
O moli moli i fafo o loʻo galue i le puʻeina o le ata vitio ma le saogalemu o avanoa eseese. O lenei alamanuia faʻafou le malamalama o le Sheds i le tolu faalelalolagi foʻi, o mea e sili ona masani ai: O moli o totoe, o moli vai, ma moli auala. Matou te suʻesuʻeina le taua onosaʻi ma le faʻaaogaina o nei moli elemene.

O moli o lologa: susulu atu avanoa tele

O moli lolo ua leva ona avea ma spple i luga o le i fafo o fafo, ua lauiloa mo lo latou mafaia ona lafo atu se lautele o le malamalama i isi nofoaga tetele. O nei mea sili ona malosi e maua ai le talosaga i tulaga eseese, mai le faʻaleleia o le saogalemu o avanoa pisinisi e faʻaititia ai taʻaloga ma mea e tutupu. O le latou vaega o latou ma le lautele o le tulafono e faia ai le lologa o moli o se mea faʻatuatuaina ai filifiliga mo le ausiaina o le toniga i fafo.

O le vaitaele moli: fausiaina le le fiafia i avanoa

O moli o vaitaʻele e taua mo le faʻalauteleina o le le mafai ona i luga o vai taele i tua atu o itula o le ao. Tala atu o a latou matafaioi matagofie i le faʻamautinoaina o le saogalemu, o moli moli e saʻo i le fausiaina o se taʻutinoga o le a aveʻesea ai le faʻataʻitaʻiga. O nei vai o loʻo i lalo o vaituloto e oʻo mai i lanu eseese ma mamanu, faʻataga le Pool Boutters e faʻapipiʻi ai le siosiomaga ma faʻaopopo se paʻi o latou avanoa.

Auala auala: folau le taulaga o le taulaga

O moli auala o se vaega taua o le taulaga o taulaga, e faʻamaonia ai lona taua mo auala ma avanoa lautele. Latou taua i le faʻamautinoaina o le auala saogalemu ma le faʻalauteleina o le masani ai o tagata savali e le mafai ona sili atu ona tupu. O moli laupapa masani, e masani ona mou atu i pou, fai i le aotelega o autū o taulaga aʻo faia se avanoa aoga ma le fausiaina o le malamalama lelei ma le fausiaina o se malamalama lelei ma le fausiaina o avanoa lelei ma le fausiaina o se aoga lelei.


Street Lights


Tumau le matagofie: O le leai se aoga

Aʻo faʻaalia mai ai le mafaufau fou, o le maualuga le aoga o moli o otaota, piliona moli, ma moli auala e le mafaamatalaina. O nei maumau tatau ona tu i le suʻega o taimi, faʻaalia ai tali faʻatuatuaina mo le eseese o moli eletise i fafo. Na latou faʻatuina matafaioi i le saogalemu, o le faʻamoemoe o le Silipi, ma le fuafuaina o le aʻafia o aʻafiaga o le ola taʻutaʻua.

Faaiuga: O le Sulu-taimi na maua ai

I le malo o le moli eletise i fafo, e tumau pea le au vasega. O moli popo, vaitaʻele moli, ma moli auala e faʻamalosia ai lo latou aoga e ala i le le amanaʻiaina o le le mafai ona tuʻufaʻatasia ma le sili ona apili. A o avanoa i fafo atu o fafo, o nei mea masani o meaola masani, faʻamautinoaina o nofoaga e le naʻo le ola lelei ae o loʻo taʻele foi i le mafanafana o le taimi o le taimi.
HomeTala FouSusulu susulu: malamalamaaga i tu masani i fafo

Aiga

Product

Whatsapp

Faatatau ia tatou

Suesuega

O le a matou faʻafesoʻotaʻia oe

Faatumu nisi faʻamatalaga ina ia mafai ona fesoʻotaʻi ma oe vave

Faʻalauaiteleina Faʻamatalaga: E taua tele lou faʻalilolilo ia te i tatou. E le faailoaina e le ma kamupani ia oe lava faʻamatalaga i soʻo se mea e faʻatagaina ai lau faʻatagaga.

Auina atu